Hantverkställningar

Euroscaffold-hantverkställning är en mycket populär produkt för både inomhus- och utomhusarbete. Storlekarna på denna produkt är utformade för att passa genom nästan alla dörröppningar eller annat litet utrymme. Den nedre delen består av en vikbar del, därför kan en hantverkställning också kallas för en vikbar ställning. Våra produkter är tillverkade av högkvalitativt aluminium och uppfyller gällande lagar och förordningar. Både företag och privatpersoner använder ställningen.

Uppfyller NEN-EN 1004 & NEN-EN 1298 standarder
Alla delar är TÜV-certifierade

GÖR DET SJÄLV OCH PROFESSIONELLT

Vår vikbara ställning Euroscaffold passar både privatpersoner och företag. Våra professionella användare väljer ofta den inre byggnadsställningen 3 meter arbetshöjd, med möjlighet att utöka den till 4, 5, 6 eller ibland till och med 7 meter.
Det går nästan inte att bygga upp den snabbare ,det tar bara 1 minut

BEHÖVER DU MER ARBETSOMRÅDE?

När du behöver mer arbetsområde på byggställningen så finns också våra breda inomhusställningar som är 1,35 meter breda och har två trägolv. Detta skapar inte bara mer arbetsutrymme, utan du måste också flytta ställningen mindre ofta.

LÖSA DELAR

Expansion eller byte av delar är alltid möjligt och lika enkelt. Detta gör också dessa modeller kompakta att transportera. Konstruktionen av ett viktorn på 3 meters arbetshöjd kan bestå av olika delar. 

kamersteiger 1

Vikbar hantverkställning
1x – Vikningsenhet
1x – Plattform 1,9 m utan lucka
4x – Gummihjul 125 mm
Hantverkställning eller Rullställning
Tvivlar du på om du vill köpa en hantverkställning eller en rullställning? Vi råder dig att titta på följande frågor: Vad behöver du ställningen till? I vilken höjd vill du arbeta och är ställningen endast för inomhusbruk eller även för utomhusbruk?
Vi som återförsäljer är redo för dig och kan ge dig råd om vilken typ, höjd och modell som passar dig bäst.

< Tillbaka till Byggställningar

Webbplats producerad av
Divido