Rullställningar

Euroscaffold byggnadsställningar på hjul tillverkas i Nederländerna och har blivit ett känt namn inom ställningsindustrin genom år av vidareutveckling.

Nu finns byggställningarna inte bara inom Nederländerna utan över hela världen. Du kan också hitta oss i länder som Belgien, Frankrike, Tyskland, Spanien och Sverige.

Med vår erfarenhet vågar vi säga att vi levererar kvalitet från toppsteget, där säkerheten kommer först!

Är du professionell eller privatperson? Det spelar ingen roll för oss, för vi har mångfald i vårt sortiment som passar alla jobb.

Till exempel används vår mobila byggnadsställning av målare, murare och snickare, men också av privatpersoner.

  • Uppfyller NEN-EN 1004 & NEN-EN 1298 standarder
  • Plattformen kan laddas upp till 200 kg
  • Utbytbar med olika andra ställningsmärken
  • Varje del är utbytbar

SKAPA DEN ARBETSHÖJD DU ÖNSKAR

Begreppet arbetshöjd är ett viktigt koncept när man köper en rullande byggställning. Detta är höjden där arbetet ska utföras. I praktiken börjar vi alltid från beräkningen: plattformshöjd + 2,00 meter = arbetshöjd.

Våra mobila byggnadsställningar kan byggas upp till en maximal arbetshöjd på 14 meter och kan kombineras oändligt med andra byggnadsdelar. I praktiken innebär det till exempel att det är mycket lätt att arbeta med en nödkonsol eller gångväg för de svåråtkomliga platserna.

BREDD ELLER SMAL RULLSTÄLLNINGAR

Byggnadsställningar kan användas både inomhus och utomhus, ibland måste man ta hänsyn till tillgängligt byggnadsutrymme. Kommer du att arbeta inomhus eller i en smal gränd?

Då kan en byggställningsbredd på 75 cm eller 90 vara intressant för dig. Med en bred rullställning på 135 cm skapar du på andra sidan en extra stor arbetsyta där du kan arbeta stabilt och säkert.

PLATTFORM: LÄNGD + MATERIAL

Plattformar från Euroscaffold finns i längderna 190 cm, 250 cm och 305 cm. Inte bara plattformens längd är viktig utan också vikten. Till exempel erbjuder vi både lätta och trägolv, båda kan lastas upp till 200 kg. Med de lätta plattformarna bygger man helt enkelt upp byggställningen.

< Tillbaka till Byggställningar

Webbplats producerad av
Divido